Algemeen

Heeft u een beroepsgeheim?

Ja, net als iedere andere hulpverlener heb ik een beroepsgeheim. Ik stem af op een persoon tijdens de afstemming, daarna lees ik de afstemming nog een keer na. Nadat een afstemming is verzonden is het verhaal voor mij afgesloten en weet ik niet meer tot in detail wat er in een afstemming staat.

Hoe gaat de aanvraag van een Luisterkindafstemming in zijn werk?

Via het contact formulier kunt meer informatie vragen. Ik zal u dan aan de hand van de soort afstemming die u wenst een begeleidend schrijven sturen, waarin u alles nog eens rustig na kunt lezen. Als u besluit om een Luisterkindafstemming aan te vragen kunt u de gevraagde informatie sturen naar info@olgaboomkamp.nl

Hoe lang duurt het voordat ik de afstemming krijg?

U krijgt binnen twee weken na betaling de afstemming in uw mailbox. Mocht dit door vakantie, ziekte of een andere reden niet mogelijk zijn dan hoort u dit.

Ik wil graag een afstemming voor mijn kind, kan ik die zo aanvragen?

Ja dat kan en mag alleen moeten kinderen vanaf 10 jaar hier wel toestemming voor geven.

Kan ik alles vragen bij een aanvraag voor een afstemming?

Ik ben geen arts en ook geen waarzegster. Vragen of je rijk wordt, gezond blijft en wanneer het einde komt zal ik dus niet beantwoorden in een afstemming.

Mijn man zit niet lekker in zijn vel, mag ik voor hem een afstemming aanvragen?

Nee een afstemming kun je alleen voor jezelf of voor je kind aanvragen. Uw man moet zelf een aanvraag doen.

Waarom vraag je om hulpvragen?

Door meer achtergrond informatie van u of uw kind te hebben kan ik dieper en gerichter in gaan op de situatie. Hierdoor zal de luisterkindafstemming meer inhoud hebben, dan dat er geen vragen worden gesteld. 

Prijzen

Wat zijn uw tarieven

Voor een Luisterkindafstemming reken ik € 65,00